Kvadrat Bygg Ab

Din Totalentreprenör i Västra Götaland

Vi älskar det vi gör

Vår passion driver oss att leverera exceptionella byggtjänster med engagemang och expertis.

Vår arbetsprocess

På Kvadrat Bygg: precision och effektivitet från början till slut för smidiga och detaljrika projektutföranden.

om oss
Skapa drömmar

Om Kvadrat Bygg AB

Kvadrat Bygg AB startades 2011 och har sedan dess utfört entreprenad och byggservicearbeten med fokus på kvalitet och nöjda kunder.

Vi utför alla typer av arbeten effektivt och noggrant med hjälp av vår kompetenta personal och specialiserade underentreprenörer med spetskompetens inom sin yrkesgrupp. 


Våra kunder kan även vara trygga med att de får korrekt dokumentation och underlag, då alla våra projekt handläggs i vårt digitala ledningssystem, från offert till slutfaktura.

Vår byggservice utför löpande och fastpris arbete och  åt flertalet fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i hela Göteborgsområdet.

Exempel på entreprenadarbeten vi utfört på större enteprenader är bland annat gipsning, fasad och tak.

Om Kvadrat Bygg AB

Varför välja oss

På Kvadrat Bygg erbjuder vi mer än bara byggtjänster – vi tillhandahåller ett partnerskap som satsar på excellens. Med ett team av skickliga hantverkare prioriterar vi kvalitetshantverk och ser till att varje projekt överträffar förväntningarna. Vårt engagemang för kundnöjdhet driver oss att tillhandahålla tydlig kommunikation, pålitlighet och skräddarsydda lösningar som möter varje kunds unika behov. Med en beprövad meritlista av framgångsrika projekt, innovativa tillvägagångssätt och en passion för att omsätta visioner till verklighet är Kvadrat Bygg det pålitliga valet för byggprojekt i Göteborg och utanför.

VI ÄR SPECIALISERADE INOM

  • Lägenhetsrenovering och lokalanpassning 
  • Takbyte 
  • Fasad
  • Inredningssnickeri
  • Skadeservice