Timkostnad: 530 kr

Servicebil 350 kr/per tillfälle

Milersättning: 40 kr/km

Trängselskatt/tillfälle Måndag – Fredag

25% moms tillkommer på ovan priser. Vi börjar debitera från och med det då vår servicesnickare startar bilen tills dess att han är klar med hela arbetet. Under pågående arbete kan snickaren behöva inhandla och hämta material samt bortforsla eventuellt skräp/emballage, denna tid och resor kan komma att debiteras er.

Minsta tid vi debiterar är 2 timmar + resekostnader.
Vi erbjuder ROT-avdrag

VANLIGA FRÅGOR

Kvadrat Bygg i Göteborg erbjuder heltäckande byggtjänster, inklusive nybyggnation, renoveringar och ombyggnader för bostäder, kommersiella och industrifastigheter. Med över 5 års erfarenhet prioriterar vi kvalitet, säkerhet och att överträffa våra kunders förväntningar. Vårt engagerade team strävar efter att skapa extraordinära resultat och en unik upplevelse för varje projekt. Lita på att Kvadrat Bygg förverkligar dina byggdrömmar med precision och professionalism.

KONTAKTA OSS

Adress: Tagenevägen 12, 422 59 Göteborg, Sverige

Har du frågor om hur vi kan hjälpa ditt företag?
Skicka ett mail till oss så hör vi av oss inom kort.

Debiteringskostnader

Debiteringskostnader

Som utbildade och erfarna snickare vet vi exakt vad som krävs för att leverera högkvalitativt hantverk. När du behöver en skicklig snickare kan du lita på oss. Vår bästa reklam är nöjda kunder, och därför strävar vi alltid efter att våra kunder ska vara helt nöjda med vårt arbete. Vi ser till att varje kund får uppleva vår professionalism och vårt engagemang för kvalitet.

Välj oss när du behöver en pålitlig och professionell snickare. Vi garanterar att du blir nöjd med resultatet och att vi överträffar dina förväntningar. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och se hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina visioner.